Praktische info

De 1 mei MTB Classic start vanuit het centrum van Kortrijk. Place to be is het Begijnhofpark. Voor de GPS gebruikers gebruik  “Houtmarkt Kortrijk”. Inschrijven kan tussen 7u30 en 10u30. Klik op onderstaand plan om te vergroten.

KaartStart

Opgepast: dit jaar zijn er ingrijpende infrastructuurwerken aan de gang op de Houtmarkt!!! Parkeren dichtbij kan in de omliggende straten. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de parking Broeltorens (2 €), Damkaai Kortrijk. De start ligt op 350 meter van de parking en is van daaruit bewegwijzerd. Klik op onderstaand plan om te vergroten.

KaartParking

8 thoughts on “Praktische info

  • Beste,

   Het betreft een afgesloten parking met slagbomen (vergelijkbaar met een ondergrondse parking). Er dient dus ook op feestdagen betaald te worden. Andere mogelijkheid is parkeren aan de Verzetskaai of de Dolfijnkaai, waar je inderdaad op feestdagen niet moet betalen, maar plaatsen zijn beperkt.

   Mvg,
   Wesley

  • Beste,

   Wij hanteren de tarieven opgelegd door wielerbond Vlaanderen. Deze zijn 3 euro voor de leden van wielerbond Vlaanderen. Wie geen lid is dient 5 euro te betalen (2 euro extra om een dagverzekering te hebben).

   Vriendelijke groeten,
   Wesley

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s