Tocht 2015

In 2015 kan je je inschrijven tussen 7u30 en 10u30 in de feesttent in het Begijnhofpark in Kortrijk (zie praktische info). Er zijn 2 afstanden voorzien, 35 en 55 km.

De tocht van 35 km gaat richting Bissegem, Aalbeke, Rollegem naar Bellegem en zo terug naar Kortrijk. In Bellegem wordt een uitgebreide bevoorrading voorzien. Vanaf de bevoorrading gaan we over landelijke wegen en onverharde paden terug richting Kortrijk. Net voor de aankomst in Kortrijk is nog een technisch parcours voorzien. Deze tocht is met zijn 180 hoogtemeters een haalbare kaart voor iedereen!

Voor de iets meer geoefende fietsers kan er vanaf de bevoorrading in Bellegem een extra lus van 20 km bereden worden die richting St-Denijs trekt.

4 thoughts on “Tocht 2015

  • Beste,

   Onze excuses maar wegens bepaalde omstandigheden is het ons nog niet gelukt om alle foto’s in te zamelen bij onze fotografen en deze online te plaatsen. Wij doen al het mogelijke om nog deze week de rest van de foto’s online te plaatsen. Merk op dat een eerste reeks foto’s beschikbaar is sedert vorige week via het menu ‘media’.

   Met vriendelijke groeten,
   Wesley

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s